Изключване на имобилайзер система

От 1996г. автомобилите започват внедряването на имобилайзер система за сигурност. Това прави изработката на автомобилен ключ много по-сложна и поставя началото на новият автоключарски бранш. За да стартирате мотора на автомобила е необходимо, не само да притежавате механичната част на ключа, с която да освободите волана и да подадете контакт, но и транспондер/чип/ в ключа, който носи индивидуална информация. При контакт между чипа в ключа и автомобила се провежда разговор, при който се удостоверява кода и се разрешава стартирането на двигателя. В ключарският център на Praktikey Търново разполагаме с ключове с трaнспондери за всички марки и модели автомобили.

В ключарски център Praktikey Търново предлагаме изключване на оригинален имбилайзер през ОБД буксата на автомобила, като този вариант е препоръчителен, но не винаги възможен. Другият вариант това да стане е с демонтаж на модул, както и монтаж на емулатор.

Нашите специалисти силно препоръчват да не се прави опит да деактивирате имобилайзера сами. Вероятността човек, който не е запознат със спецификата на изключване, да разреши проблема е силно казано минимална.

Ключарски център Praktikey Велико Търново разполага със специализирана техника и софтуер за автомобилна диагностика за следните услуги:

Изработка на резервен ключ
Възстановяване на изгубен ключ
Ремонт на автоключове
Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно
Обучение на дистанционно
Изключване на имобилайзер
Мобилен ключарски сервиз
Декодиране и смяна на механичен код
Ремонт на брава и ключалка
Отключване на автомобил и блокирала ключалка
Демонтаж и монтаж
Монтаж и ремонт на модул за централно заключване

Екипите ни са на Ваше разположение от Понеделник до Петък: 08:30 – 19:30 ч. и Събота: 09:00 – 18:30 ч.
Телефони: 0884 305 334  |  0882 024 445

Харесайте ни във Facebook!

Такса оглед и консултация на място: 20 лв.*
* всеки случай може да се различава ценово

Изключване на Имобилайзер