Ключ за Фиат Пунто изработка на дубликат

Ключ за Фиат Пунто изработка на дубликат

Ключ за Фиат Пунто изработка на дубликат – виж модела в wiki

В ключарски център Praktikey Търново изработихме втори ключ с дизайнерска визия за Фиат Пунто от 2001 година. Автомобилът пристигна при нас с един ключ и допълнитално монтирано дистанционно, като желанието на клиента беше да изработим нов ключ с модерна визия. Както не веднъж сме отбелязвали, изработването на резервен ключ винаги е от полза, тъй като в противен случай, при загуба на оригинала, ще ви се наложи да търсите аварийна автоключарска помощ или репатрак за превоз до автоключарски сервиз. Ние винаги може да съдействаме в подобна ситуация, но апелираме към своевременна изработка на дубликат.

Изработихме нов ключ за Фиат Пунто по следния начин:

Изчитане на необходимата информация от модула на автомобила. След това подготвихме ключа за обучение. Последва неговото вписване към имобилайзера. След това нарязахме перото на новия ключ по механиката на оригиналния. Накрая направихме тест на готовия продукт, който беше успешен. Придобитият дългогодишен опит ни дава възможност процедурата да е стандартна за нас и времето за престой в подобна ситуация се свежда до минимум.

Ключарски център Praktikey Търново разполага със специализирана техника и софтуер за автомобилна диагностика за следните услуги:

Изработка на резервен ключ Възстановяване на изгубен ключ Ремонт на автоключове Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно Обучение на дистанционно Изключване на имобилайзер Декодиране и смяна на механичен код Ремонт на брава и ключалка Отключване на автомобил и блокирала ключалка Демонтаж и монтаж Монтаж и ремонт на модул за централно заключване Екипите ни са на Ваше разположение от Понеделник до Петък: 08:30 – 19:30 ч. и Събота: 09:00 – 18:30 Телефони: 0884 305 334  |  0882 024 445 Харесайте ни във Facebook! Такса оглед и консултация на място: 20 лв.* * всеки случай може да се различава ценовo В партньорство с: Ключарят на място AutoElectronica BauKey PraktiКey София PraktiKey Варна Sea & Key Варна Autokey-Market Audi Key Fob AutoGold https://www.youtube.com/watch?v=m7BTTRK98bM