Обучение и синхронизация на дистанционни за автомобили

Голяма част от автомобилите производство след 2000г. са снабдени със дистанционно отключване и заключване и механичната ключалка на вратата започва своята алтернативна, а не водеща роля. Много производители на автомобили остават ключалката само за аварийно ползване. Скрита под декоративна капачка или не, автоключалката вече не управлява централното управление на автомобила и не е изработена от материали  издържащи на ежедневна експлоатация. Ролята на дистанционното управление за отключване и заключване става все по-важна. Най-често проблемът не е в неработещата аларма на автомобила, а е в неработещото дистанционно упрвление за нея. Проблема в дистанционното управление е възникнал следствие на счупената кутийка или изпадналите бутони.

Ключарският център на Praktikey ще Ви направим обучение и синхронизация на дистанционни за автомобили – keyless entry, както и за допълнително монтирани приемници – after market. Тук може да се възползвате от богатия избор на кутийки за оригинални ключове и дистанционни управления, които предлагаме.

Ключарски център Praktikey Велико Търново разполага със специализирана техника и софтуер за автомобилна диагностика за следните услуги:

Изработка на резервен ключ
Възстановяване на изгубен ключ
Ремонт на автоключове
Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно
Обучение на дистанционно
Изключване на имобилайзер
Мобилен ключарски сервиз
Декодиране и смяна на механичен код
Ремонт на брава и ключалка
Отключване на автомобил и блокирала ключалка
Демонтаж и монтаж
Монтаж и ремонт на модул за централно заключване

Екипите ни са на Ваше разположение от Понеделник до Петък: 08:30 – 19:30 ч. и Събота: 09:00 – 18:30 ч.
Телефони: 0884 305 334  |  0882 024 445

Харесайте ни във Facebook!

Такса оглед и консултация на място: 20 лв.*
* всеки случай може да се различава ценово

Обучение и Синхронизация на Дистанционни за Автомобили