Ремонт на автоключове и смяна на батерии

Една от най-силно развиващите се индустрии от години насам е автомобилостроенето. В стремежа си да предложи все по-голям комфорт удобства и сигурност, производителите внедряват иновативни методи за защита на превозното средство. От стандартният нарез  на металният ключ, само за няколко години имаме налице автоключове с електроника от най-високо ниво на технология.

В един автоключ на един съвременен автомобил се съдържа информация, която не сме и предполагали. Със специализиран софтуер може да се прочете от ключа информация за автомобила, т.е. номер на рама, пробег в километри или мили, наличието на грешки в автомобила дори и дата и километри на последната смяна на маслото. Във високите класове автомобили, наблюдаваме и възможностите на ключа да управлява по-няколко контролера в автомобила, даже и да паркира без наличие на шофьор. Функцията на механичният ключ сега се замества от пластмасови кутийки, които поставяме на определено място в колата си за да стартираме двигателя /смарт ключ/. Много модели са снабдени със система, която разпознава просто дали ключа е в нас, без дори да е необходимо да го изкарваме от джоба или чантата си /Keyless go/.

Важно е да се следи животът на батерията на ключа или дистанционното управление. Aко чакате той да падне докрай, електрониката на ключа може да спре да функционира в най-неподходящия момент.

Ние ще измерим заряда на батерията на вашия ключ или дистанционно със специализирана апаратура и ще Ви дадем професионално мнение за нуждата от нейна смяна.

Ключарски център Praktikey Велико Търново разполага със специализирана техника и софтуер за автомобилна диагностика за следните услуги:

Изработка на резервен ключ
Възстановяване на изгубен ключ
Ремонт на автоключове
Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно
Обучение на дистанционно
Изключване на имобилайзер
Мобилен ключарски сервиз
Декодиране и смяна на механичен код
Ремонт на брава и ключалка
Отключване на автомобил и блокирала ключалка
Демонтаж и монтаж
Монтаж и ремонт на модул за централно заключване

Екипите ни са на Ваше разположение от Понеделник до Петък: 08:30 – 19:30 ч. и Събота: 09:00 – 18:30 ч.
Телефони: 0884 305 334  |  0882 024 445

Харесайте ни във Facebook!

Такса оглед и консултация на място: 20 лв.*
* всеки случай може да се различава ценово